Stäng sidan

Faia Younan

Arena/Plats: Estrad
Kategori: Evenemang, Musik & Nöje
Datum: Måndag 26 aug 2019

Från 250 SEK

Faia Younan växte upp i Syrien men kom tillsammans med sin familj till Sverige och Södertälje som 11-åring. Tillsammans med sju musiker ska hon nu för första gången spela i Sverige, och självklart då i Södertälje! Sedan genombrottet 2014 har Faia charmat publiken med sina vackra orientaliska toner. Den syrisk/svenska artisten slog då igenom på Youtube med musikvideon ”To our countries”, som hon gjorde tillsammans med sin syster Rihan. Under våren 2015 flyttade Faia från Sverige till Mellanöstern för att bli professionell sångerska, då hon kände ett behov av att använda sin röst till att lyfta fram den fina sidan av sitt hemland, att bekämpa mörkret med konst och kultur.
Hon har på kort tid hållit konserter på några av de mest berömda scenerna och festivalerna i världen, bl a Operahusen i Damaskus och Kairo, Carthage festivalen i Tunisien, Romerska Amfiteatern i Amman, Jordanien och Festival du Monde Arab i Montreal, Kanada.
– Att äntligen få sjunga här på hemmaplan! Känslan är otrolig. Alla mina vänner, släktingar och familj. Södertälje är en stad som har format mig till den jag är idag, med alla mina värderingar, all min tro och syn på världen. Det var i mitt lilla rum här jag startade min Youtube-kanal och vågade drömma, det var egentligen här det började, säger Faia Younan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Aug
Måndag 26 aug 2019 19:00 - 20:15 Estrad

Snabbfakta

Prisinformation
BILJETTER: 250 kr.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)8-523 030 80
Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)8-523 030 80, (0)-523 060 30
E-post
estrad@sodertalje.se
Kontaktperson
Magnus Holmqvist
Webbsida
http://www.sodertalje.se/stadsscen

Länkar

I närheten av


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan