Stäng sidan

MODESHOW - stil & funktion för hund

Område: Södertälje
Arena/Plats:
Kategori: Familj, Övrigt
Datum: Lördag 21 sep 2019

Våra fyrbenta pälsklingar behöver olika täcken, selar och halsband som främjar den individuella hundens välmående. Därför arrangerar AMIGA Djurcenter en MODESHOW för täcken, halsband och selar till hund den 21 september.

MODESHOW FÖR HUND
Välkommen på modeshowen som riktar fokus mot det som inte bara är snyggt på hunden – utan funktionellt också! Hundars kroppar, päls och behov skiljer sig märkvärt åt. Det skiljer mellan storlek, pälslag, kroppsform, fysisk hälsa och behov samt ev. känsligheter. Våra fyrbenta pälsklingar behöver olika täcken, selar och halsband som främjar den individuella hundens välmående. Därför arrangerar AMIGA Djurcenter en MODESHOW för täcken, halsband och selar till hund den 21 september.
På AMIGA vill vi att du som hundägare ska få bästa möjliga service i valet av täcken, selar och halsband till Din hund. Här har du chansen att få råd från proffsen!

Till modeshowen söker vi hundmodeller av olika raser, storlek, kroppstyp, päls osv. Inför modeshowen hålls därför två castingtillfällen, se mer i evnetet på hemsidan eller Facebook. Välkommen med Din hund!

→ OBSERVERA!!! Modeshowen är funktionsinriktad. Ingen typ av hundkläder som bärs enbart för ’skojs skull’ ges plats i evenemanget.

VÄLKOMMEN!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Sep
Lördag 21 sep 2019 13:00 - 16:00  

Snabbfakta

Prisinformation
Förköp 150 kr./pers. Förköp två pers. ur samma familj 250 kr. Köp samma dag 200 kr./pers. Barn under 12 år går gratis

Kontaktinformation

Kontaktperson
Stina Lundin

Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan