Stäng sidan

Mölnbo Bio: Tills Frank skiljer oss åt

Arena/Plats: Mölnbo Folkets hus
Kategori: Evenemang, Film & Litteratur, Bio, [...]
Datum: Söndag 20 okt 2019 - onsdag 23 okt 2019

Från 90 sek

En uppfriskande Svensk komedi med Liv Mjönes, Peter Magnusson och Erik ”Jerka” Johansson om jakten på den rätte, eller i alla fall på någon som har några rätt. Eller i alla fall inte alla fel. Vera börjar närma sig sin 40-årsdag och har tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.

Vera är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men han har redan en tjej… Hennes livscoach börjar tröttna och tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. En komedi om beslutsångest, längtan efter att hitta den rätte och om hur små vita lögner leder till oväntade situationer utom all kontroll.

Manuset är skrivet av Peter Magnusson, som tidigare både skrivit och spelat huvudrollen i bland annat En gång i Phuket och Sommaren med Göran (båda samproducerade med Film i Väst). I huvudrollerna ser vi Liv Mjönes (All Inclusive), Peter Magnusson och Erik ”Jerka” Johansson (Bonusfamiljen). För regin svarar Leif Lindblom (Solstorm, Svensson, Svensson… i nöd och lust). Filmen produceras av Lena Rehnberg/StellaNova Film, som stod bakom publiksuccéerna Ted – för kärlekens skull och Micke & Veronica samt flerfaldigt Guldbaggebelönade Monica Z, alla i samproduktion med Film i Väst, Nordisk Film och TV4, med stöd från Svenska Filminstitutet. Inspelad i Åre, Göteborg och Stockholm.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Okt
Söndag 20 okt 2019 19:00 - 20:30 Mölnbo Folkets hus
23 Okt
Onsdag 23 okt 2019 19:00 - 20:30 Mölnbo Folkets hus

Snabbfakta

Prisinformation
Vi tar kort (åldersgräns ej angivet)
Åldersgräns
Åldersgräns 11

Kontaktinformation

E-post
pelle.nygren@sodertalje.se
Kontaktperson
Pelle Nygren
Webbsida
http://www.facebook.com/folketshusmolnbo

Länkar

I närheten av


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan