Stäng sidan

Föreläsning med Janesh Vaidya- The Power of Ayurveda in your life

Område: Södertälje
Arena/Plats: Quality Hotel Park
Kategori: Föreläsning & Seminarium, Evenemang
Datum: Onsdag 19 feb 2020

The Power of Ayurveda’ är en underhållande och utvecklande föreläsning med internationellt välkände ayurvedapraktikern och författaren Janesh Vaidya. Föreläsningen ger dig livsviktiga tips och verktyg för att hantera stress, oro och depression på ett bättre sätt vilket hjälper dig att behålla glädje och lugn i sinnet i alla situationer. Genom att följa rätt riktlinjer för din kropps- och sinnes-konstitution kan du börja praktisera ayurveda och förbättra din hälsa oavsett var i livet du befinner dig.
Genom att använda rabattkoden VAIDYA61 får du en unik rabatt.

Janesh Vaidya, som bland annat skrivit böckerna ‘Ayurveda för ditt sinne’, ‘Maten är min medicin’ och ‘I det sista regnet’, bjuder i föreläsningen ‘The Power of Ayurveda’ på kunskap som har gått i arv i de traditionella vaidya-familjerna under generationer. Från den inspirerande och samtidigt informativa föreläsningen kommer du även att få med dig Vaidyas 21-dagars komigång-program vilket har lett till anmärkningsvärda hälsoförbättringar för många svenskar under de senaste åren.

Under föreläsningsturnén 2019 besökte Janesh Vaidya 43 svenska städer och den inspirerande föreläsningen ledde till att många deltagares liv fick ett lyft. Tack vare det stora intresset för Janesh Vaidyas föreläsningar i Sverige har vi inför denna turné lagt till ytterliga städer och kommer besöka 50 städer från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Är du bland de 100 första som bokar biljett i din stad har du chans att vinna ett två veckors hälsoretreat i Kerala, Indien. Läs mer om tävlingen på bokningssidan.

Föreläsningarna är 2 timmar plus paus, på engelska och lätta att förstå - även för dig som inte känner till ayurveda sedan tidigare. Du hittar mer info om ayurveda och Janesh Vaidya samt video-klipp från tidigare föreläsningar på www.janeshvaidya.com.

Pris: 295kr. Om du lägger in min kod VAIDYA61 så får du en unik rabatt. Du bokar via följande länk:

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Feb
Onsdag 19 feb 2020 19:00 - 21:30 Quality Hotel Park

Snabbfakta

Prisinformation
Om du lägger in min kod VAIDYA61 så får du en unik rabatt. Du bokar via följande länk: https://secure.tickster.com/sv/fn5tpgj50utfnn9/selectevent

Kontaktinformation

E-post
hello@antigravityfitness.se
Kontaktperson
Isabella Habijan

Länkar

I närheten av


Kundservice


För arrangörer

Build: 2020-02-17 17:49:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6941.cbischannel-17322.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails
Stäng sidan