Stäng sidan

Södertäljegalan 2017

Område: Södertälje
Arena/Plats: Resturang Snäckviken
Kategori: Evenemang, Föreläsning & Seminarium, Företagsevenemang, [...]

Från 995 SEK

Södertäljegalan som går av stapeln den 17 november hålls för tredje året i rad och syftar till att ge ökad stolthet och samhörighet mellan Södertäljebor, företagare och föreningar. Förutom god mat och underhållning delas det även ut priser till Södertäljes företagare och föreningar. Bland annat utses Årets företagare, Årets Hållbarhetspris och Årets #täljekärlek under kvällen.

Nano uppträder på Södertäljegalan!
År 2017 debuterade Nano i Melodifestivalen med låten Hold On, där han gick till final efter första deltävlingen. I finalen fick han flest tittarröster, men slutade på en andraplats efter Robin Bengtsson eftersom juryn gav fler poäng till honom.

Årets konferencier – Lasse Karlsson
Årets konferencier på Södertäljegalan 2017 är den folkkäre komikern och Södertäljeprofilen Lasse Karlsson. För tredje året i rad ställer sig Lasse på Södertäljegalans scen.

Efterfest med DJ Ninos!
När galan är slut och samtliga priser är utdelade blir det efterfest med en av Södertäljes mest välkända och populära DJs, DJ Ninos.

JAM dansstudio presenterar JAMs dance crew ”United Hearts”
På Södertäljegalan 2017 kommer danskollektivet JAM från Södertälje att underhålla gästerna.

Eldshow med Gycklargruppen Brightside!
Vi är oerhört stolta över att även i år kunna bjuda på en eldshow i samband mer er ankomst till Södertäljegalan 2017 på Restaurang Snäckviken i regi av Brightside.

Snabbfakta

Prisinformation
Priset är 995:- per person + moms 25% och innehåller följande: Inträde, välkomstdrink, trerätters-middag med dryckespaket, scenshow och efterfest till kl 02.00.

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 17 nov 2017 18:00 - 23:00 @ Resturang Snäckviken
OK

Karta


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan