Stäng sidan

Din jävla fegis - Björn Ling och Johan Östling

Område: Södertälje
Arena/Plats: Estrad
Kategori: Teater & Dansföreställning
Datum: Lördag 3 mar 2018

DIN JÄVLA FEGIS!

Vi verkar alla vara experter på att inte våga säga ifrån eller ifrågasätta. Vi vill alla ha ett bekvämt liv och tar den enklaste vägen dit. Vi lånar pengar till en lyckad fasad, precis som alla andra, och puttrar runt i våra stadsjeepar. Precis som alla andra. För vad skulle folk tro om jag faktiskt gjorde ett eget val?

”Deras scennärvaro, publikkontakt, förmåga att spetsa den komiska detaljen är i högsta grad professionell.
Den anklagande titeln riktar sig naturligtvis i främsta hand mot oss vanliga hel- och halvsnälla medborgare som inte vågar sätta ner foten eller säga ifrån när det gäller.
Ling / Östling exemplifierar med halsbrytande komik från vardagslivets situationer till vårt högljudda bifall och lyckas förmedla, att det är oss själva vi skrattar åt...här skall minsann inte strykas medhårs. Övertygande och med härlig komik lyfts den mänskliga
skröpligheten fram. Det kan gälla vårt sinsemellan likformiga tyckande och värderande, en konformism som underblåses av media, eller rasism som gömmer sig lite varstans.
Aftonens underhållning lär oss två ting. Det ena är att genuin humor är mycket allvarlig, det andra att humor allra bäst kommer till sin rätt på värmländska.” / Borås Tidning

Johan och Björn har medverkat i en rad svenska filmer såsom Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas pojkar. Nu senast även i succéserien Ack Värmland på TV4.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
3 Mar
Lördag 3 mar 2018 19:00 - 20:40 Estrad

Snabbfakta

Åldersgräns
Åldersgräns 0

Kontaktinformation

Telefonnummer
+45 0702488183
Telefonnummer (Bokning)
+46 0852303080
E-post
bosse@trueent.se
Kontaktperson
Bo Gustavsson
Webbsida
http://trueent.se

Länkar

Bokningslänk
http://ticketmaster.se

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 3 mar 2018 19:00 - 20:40 @ Estrad
OK

Karta


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan