Stäng sidan

Sweden Hockey Games - Finland-Tjeckien

Område: Södertälje
Arena/Plats: Scaniarinken
Kategori: Evenemang, Sport & Hälsa
Datum: Lördag 28 apr 2018

Södertälje Sportklubb kommer återigen att stå som värd för landskamper. Och inte vilka som helst. I år kommer två av matcherna i årets upplaga av Sweden Hockey Games spelas i Scaniarinken.

Den årliga landslagsturneringen spelas 26/4-29/4 2018, och följande två matcher kommer förläggas i Scaniarinken:

Tjeckien – Sverige, torsdag 26/4 kl 19.00

Finland – Tjeckien, lördag 28/4 kl 12.00

– Det är naturligtvis väldigt roligt att vi får chansen att arrangera dessa matcher. För SSK:s skull är det betydelsefullt ur ett ekonomiskt perspektiv, men det är självklart även viktigt och roligt för Södertälje som hockey- och turiststad att kunna locka till sig evenemang i den här kalibern. Vi ser fram emot två hockeyfester i Scaniarinken i slutet av april, säger Mats Pernhem, klubbdirektör.

Turneringen är genrep inför VM i Danmark som drar igång veckan efter och många stora ishockeyspelare kommer därför att få besöka Scaniarinken och visa upp sig för Södertäljepubliken.

– Vi ser fram emot Sweden Hockey Games och tror att vi kommer kunna visa upp fyra riktigt namnkunniga och spännande landslag för publiken i Södertälje och Stockholm. Turneringen spelas helgen innan hockey-VM i Köpenhamn börjar, vilket gör att lagen troligtvis kommer att ha stommarna till VM-trupperna klara. Det betyder att hockeypubliken kommer att kunna se en del NHL-spelare på hemmaplan. Med dessa förutsättningar hoppas vi på en riktig hockeyfest i Hovet och i Scaniarinken, säger Olof Östblom, Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef samt administrativ chef för Tre Kronor och Damkronorna.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
28 Apr
Lördag 28 apr 2018 12:00 - 16:00 Scaniarinken

Snabbfakta

Prisinformation
Biljetter till Sweden Hockey Games släpps fredagen den 9 mars 2018.

Kontaktinformation

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 28 apr 2018 12:00 - 16:00 @ Scaniarinken
OK

Karta


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan