Stäng sidan

Barn beter sig bra, om de kan - en föreläsning för dem som vill kunna förstå vad det är som får barn att tjata, krångla och bråka.

Område: Södertälje
Arena/Plats: ABF-Huset Södertälje
Kategori: Föreläsning & Seminarium
Datum: Torsdag 13 sep 2018

Från 200 kr

Barn gör så gott de kan, beteenden beror oftast inte på bristande motivation, utan på att barnet inte har förmågan som behövs. Vi ska inte föra ett kring mot symtomen; barnet bråkar, barnet vill inte somna ensam, barnet ljuger och överdriver, barnet tjatar och klänger osv. utan börja med försöka förstå och därefter hitta sätt att hantera det som händer.

Genom min föreläsning får du en rejäl insikt i den moderna utvecklingspsykologin - och då framförallt anknytning. Du kommer att upptäcka hur barn påverkas av separation (fysisk, emotionell eller psykologisk) och vad vi vuxna kan göra för att hjälpa de här barnen. Du lär dig mer om mognad och att anpassa förväntningar på barnet, till vad barnet faktiskt klarar av. Det är frustration som leder till barnets aggressiva attacker; bråk, skrik eller självskadebeteende. Jag vill lära dig att minska barnets frustration.
För vem? Vuxna som möter barn i sitt arbetsliv och alla slags föräldrar som vill lära sig mer.

Om Eva-Lena som föreläser kan du hitta mer info på: www.evalenalarsdotter.se
Förskollärare med Magisterexamen i Barn- och Ungdomsvetenskap. Ett års distansutbildning med fördjupning inom anknytning, separationsbaserade symtom och mognadsprocesserna genom Dr Gordon Neufeld, Kanadas främste barn- och ungdomspsykolog med ett utvecklingsvetenskapligt perspektiv.

Respons från tidigare åhörare:
"Fantastiskt klok, medkännande och energigivande. Hoppingivande. Jag vill lära mig mer - känsla. Du är kunnig, talar tydligt och lugnt, pedagogiskt upplagd föreläsning. Jag kan använda massor, jag har en liten pojke som behöver mycket, och nu kan jag ge honom lite till. Tack! Nu har jag fått tanka energi och kunskap."
Anne, arkitekt och Familjehemsförälder, Stockholm

"Tycker du var jättebra och engagerad. Framförandet var så fullt av positiv energi att timmarna gick fort. Praktiskt och tydliga exempel varvat med teori. Det var toppen.Jag tar med mig förståelse för att motståndsviljan finns och påverkar. Nyfiken också, för jag känner igen beteendet från mig själv."
Henrik, revisor, Hudiksvall

"Enorm erfarenhet. Brinner inom området. Trovärdig. Positiv & uppriktig. Jag har varit väldigt inne i din föreläsning och satt och tänkte konstant hur dina förklaringar passar in i min vardag, tex vad jag kan bidra med i vardagen till mina barn och familj. Jag köper ditt koncept till 100%. Skönt att få ord på saker jag känner. Jag tycker du är grym."
Malin, personlig assistent, Gävle

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Sep
Torsdag 13 sep 2018 18:00 - 21:00 ABF-Huset Södertälje

Kontaktinformation

E-post
evalenalarsdotter@icloud.com
Kontaktperson
Eva-Lena Larsdotter
Webbsida
http://www.evalenalarsdotter.se

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 13 sep 2018 18:00 - 21:00 @ ABF-Huset Södertälje
OK

Karta


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan