Stäng sidan

Mölnbo Bio: Lyckligare kan ingen vara

Arena/Plats: Mölnbo Folkets hus
Kategori: Evenemang, Estrad Bio, Familj, [...]
Datum: Söndag 30 dec 2018 - onsdag 2 jan 2019
Vi tar kort

Från 90 kr.

Romantisk svensk komedi om fem par i olika generationer vars liv vävs samman av tillfälligheter. Den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. En film om längtan efter att älska och att bli älskad.

”Lyckligare kan ingen vara”, en dråplig och rörande film – i rollistan finns bland andra Helena af Sandeberg, Adam Lundgren, Filip Berg, Celie Sparre och Kjell Bergqvist.
En ny långfilm av regissören och manusförfattaren Staffan Lindberg (bland annat ”Sommaren med Göran”, ”En gång i Phuket” och ”Finaste familjen”).

Handling
En del av inspirationen kommer från exempelvis Richard Curtis ”Love Actually” – Filmen kretsar kring fem par i olika generationer vars liv vävs samman av tillfälligheter och/eller avsiktliga val. Det alla rollfigurer har gemensamt: sökandet efter kärlek. ”Jag har i flera år burit på en dröm om att få göra en stor film om kärlek. Nu har drömmen blivit verklighet”, säger Staffan Lindberg i en kommentar. Mer om handlingen:
”Taxichauffören, Robert får av en slump en körning till en filminspelning. Där står Sofia, hans första stora kärlek som nu är hyllad skådespelerska och bor i New York. Gamla känslor blossar upp och Robert vet inte vilket ben han ska stå på. Roberts fru Josefin är inte längre lycklig i sitt äktenskap. En oskyldig flirt leder henne till att kasta ut Robert, men är det verkligen det hon vill?”

”Bloggerskan Ebba är höggravid och ligger i värkar hemma men vägrar lämna tv-sändningen av SM-finalen i ishockey. Slutligen tvingas hon att åka till sjukhuset där förvecklingar uppstår som barnmorskan Maria dras in i. Maria blir kär i mannen hon precis skällt ut under Ebbas förlossning, men har svårt att visa sina känslor. Hon fattar ett beslut som komplicerar hennes tillvaro på samma sätt som det alltid gör när hon blir kär.”

”Runt kvarteren på söder promenerar pensionären Ulf med sin hund Darwin. Med åren har han blivit tvär men har under ytan ett varmt hjärta. I tron om att den rätta ska dyka upp i livet har han förblivit ensam, men när Claudia som driver ett hunddagis dyker upp spirar känslorna.”

I rollistan: Helena af Sandeberg, Adam Lundgren, David Hellenius, Kjell Bergqvist, Sanna Sundqvist, Celie Sparre, Filip Berg , Dilan Gwyn, Monica Albornoz och Eagle-Eye Cherry.

”Lyckligare kan ingen vara” produceras av Annica Bellander Rune för Jarowskij i samarbete med SF Studios, Film i Väst, TV4, Hållö Film & TV AB.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Dec
Söndag 30 dec 2018 19:00 - 20:30 Mölnbo Folkets hus
2 Jan
Onsdag 2 jan 2019 19:00 - 20:30 Mölnbo Folkets hus

Snabbfakta

Åldersgräns
Åldersgräns 7

Kontaktinformation

E-post
fhmolnbo@hotmail.se
Kontaktperson
Pelle Nygren
Webbsida
http://fhpmolnbo.se

Länkar

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 30 dec 2018 19:00 - 20:30 @ Mölnbo Folkets hus
  • Ons 2 jan 2019 19:00 - 20:30 @ Mölnbo Folkets hus
OK

I närheten av


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan