Stäng sidan

PÅSKLOVSBIO I MÖLNBO: Shazam!

Arena/Plats: Mölnbo Folkets hus
Kategori: Evenemang, Familj, Film & Litteratur, [...]
Datum: Söndag 14 apr 2019 - onsdag 17 apr 2019

Alla har en superhjälte inom sig - ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom att säga "shazam" förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy Batson till den vuxna och rippade superhjälten Shazam. Med sina nyvunna krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra - har kul med dem!

Shazam! är en amerikansk superhjältefilm baserad på DC Comics- karaktären med samma namn. Regisserad av David F. Sandberg från ett manuskript av Henry Gayden. Billy Batson är en tonåring som omvandlas till en vuxen superhjälte via det magiska ordet "Shazam", Billy Batson spelas av Zachary Levi . Det är den första filmade versionen sedan 1941 från serien Adventures of Captain Marvel (karaktärens ursprungliga namn) och är den första spelfilmen i full längd om Billy Batson som superhjältem Shazam.

Rekordlång utvecklingstid för en film
Utveckling av live-action filmen Shazam! började på New Line i början av 2000-talet, men försvann i ett utvecklingskaos under många år. Filmen gick i förproduktion 2008 med regissören Peter Segal och författare John August , med Dwayne Johnson ansåg att han var stjärnan som skurken Black Adam , men projektet föll igenom. Filmen publicerades officiellt 2014, med Johnson kopplad till stjärnan som antingen Shazam eller Black Adam. Han skulle senare vara vara med i projektet igen i januari 2017 för att leda ett solo Black Adam- utvecklingsprojekt. Sandberg tecknade på att styra Shazam! i februari 2017. Huvudfotograferingen började i Toronto , Ontario , Kanada den 29 januari 2018, med det mesta filmades på Pinewood Toronto Studios och filmen kunde slutligen färdigställas den 11 maj 2018. Ett nästan 18 år långt projekt var över.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Apr
Söndag 14 apr 2019 19:00 - 20:30 Mölnbo Folkets hus
17 Apr
Onsdag 17 apr 2019 19:00 - 20:30 Mölnbo Folkets hus

Snabbfakta

Prisinformation
Gratis för Fredagsgården

Kontaktinformation

Kontaktperson
Pelle Nygren

I närheten av


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan