Stäng sidan

PÅSKLOVSBIO I MÖLNBO: Dumbo

Arena/Plats: Mölnbo Folkets hus
Kategori: Evenemang, Barn, Familj, [...]
Datum: Söndag 21 apr 2019

I Disneys nya spelfilm möter vi Holt Farrier en f.d. cirkusstjärna som, när han återvänder från kriget, upptäcker att hela hans liv vänts upp och ner. Cirkusdirektören Max Medici anställer Holt för att ta hand om en nyfödd elefant, vars överdimensionerade öron gör honom till åtlöje på den inte alltför framgångsrika cirkusen. När Holts barn upptäcker att Dumbo kan flyga får de omedelbart besök av den övertygande entreprenören V.A. Vandervere och trapetskonstnären Collette Marchand vilka vill göra en stor stjärna av den annorlunda lilla elefanten.

Dumbo är 2019 års kommande amerikansk fantasi äventyrsfilm regisserad av Tim Burton , med ett manus skriven av Ehren Kruger . Det är löst inspirerad av Walt Disney 's animerad film från 1941 med samma namn , i sig bygger på en roman av Helen Aberson och Harold Pearl. Röster i filmen kommer bl.a från Colin Farrell , Michael Keaton , Danny DeVito , Eva Green och Alan Arkin.

Planer för en live-action Dumbo- remake tillkännagavs 2014 vilket Burton bekräftades som regissör mars 2015. Mycket av casten skrevs i mars 2017 och huvudfotografering började i juli samma år i Storbritannie och varade fram till november.Filmen är planerad att släppas i USA den 29 mars 2019. ] Den kommer att släppas i Real D 3D , IMAX , IMAX 3D och Dolby Cinema .

Roller
Colin Farrell som Holt Farrier, en beväpnad krigsveteran och tidigare cirkusstjärna från Kentucky som anställs av Medici för att ta hand om den nyfödda elefanten.
Michael Keaton som VA Vandevere, en hänsynslös och gåtfull entreprenör som förvärvar en cirkus för att utnyttja den titulära elefanten.
Danny DeVito som Max Medici, ringmaster och ägare till en liten, kämpande cirkus som förvärvas av VA Vandevere.
Eva Green som Colette Marchant, en fransk trapezartist som utför på cirkusen.
Alan Arkin som J. Griffin Remington, en Wall Street tycoon .
Nico Parker som Milly Farrier, Holts dotter.
Finley Hobbins som Joe Farrier, Holts son.
DeObia Oparei som Rongo
Joseph Gatt som Neils Skellig
Sharon Rooney som Miss Atlantis
Michael Buffer som Baritone Bates, en Dreamland ringmaster.
Frank Bourke som Puck
Jo Osmond som Circus Cook

Produktion Utveckling
Den 8 juli 2014 meddelades att en live-action-anpassning av Dumbo var i utveckling för Walt Disney Pictures . Ehren Kruger bekräftades som manusförfattare, och Justin Springer kommer att fungera som producent tillsammans med Kruger. Den 10 mars 2015 tillkännagavs Tim Burton som direktör. Den 15 juli 2017 meddelade Disney att Dumbo skulle släppas den 29 mars 2019.

Filmen har en annan storyline än den ursprungliga filmen, men "den enda centrala saken som stämmer i både den ursprungliga animationen, den ursprungliga tecknen" och filmen är budskapet att "tro på dig själv och hitta något i dig som låter dig bli den bästa versionen av vad du trodde att du ens skulle kunna vara, och att vi alla är, oavsett vad som ibland samhället säger, borde komma fram till att vara utstött, de är de saker som gör oss alla enskilda, speciella och vacker oavsett hur förödande en viss sak kan vara eller hur polariserande en viss fysisk egenskap kan vara ". Filmen innehåller inte pratande djur, filmen fokuserar istället på de mänskliga karaktärerna.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Apr
Söndag 21 apr 2019 14:00 - 15:30 Mölnbo Folkets hus

Snabbfakta

Prisinformation
Gratis för Fredagsgården

Kontaktinformation

Kontaktperson
Pelle Nygren

I närheten av


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan