Stäng sidan

Påskäggsjakt i Centrum

Område: Södertälje
Kategori: Evenemang, Övrigt, Barn, [...]
Datum: Torsdag 18 apr 2019

Påskäggsjakt i Centrum är större än någonsin! I år är det också max 1 ägg/person, för att så många som möjligt ska få chansen att vara med.

Påskharen har gömt små gyllene ägg i Södertälje!

Med goda överraskningar och fina erbjudanden/gåvor från företagen i stadskärnan. “Påskäggsjakt i Centrum” går av stapeln i två omgångar - börja leta antingen kl 12 eller kl 15. Ingen anmälan behövs.

Kom med hela familjen och deltag i det roliga letandet. Den som hittar ett ägg tar med sig det till Quality Hotel Park där man byter in det mot just det äggets erbjudanden/gåvor + en påskpåse med antingen popcorn, frukt eller godis. Välj själv vad som känns godast!

OBS att man kan byta in max 1 ägg/person. Vi vill självklart att så många som möjligt ska kunna ta del av den roliga jakten!

På Quality Hotel Park kan barnen även få ansiktsmålning :)

Jakten äger rum från Saltsjötorget upp till Stora Torget, utomhus kring gåtaorna och inne i galleriornas allmänna utrymmen i Kringlan, Lunagallerian och Telgehuset (alltså inte inne i butikerna).

Det finns totalt 100 ägg. Hälften kommer finnas ute vid kl 12 och resten vid kl 15.

Vi kommer sända LIVE kl 11 inför påskäggsjakten, från Quality Hotel Park. Följ sändningen på Södertälje Centrums Facebooksida

Klicka i att ni kommer på evenemanget, och följ Södertälje Centrum på våra sociala medier för att hålla er uppdaterade!

Glad påsk!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
18 Apr
Torsdag 18 apr 2019 12:00 - 19:00 Södertälje Centrums Shoppinggata

Kontaktinformation

Kontaktperson
Erik Hanzon

I närheten av


Kundservice


För arrangörer

Stäng sidan